© Baykuş Haber

Fabrikaların zehirli atıkları armut bahçelerine aktı

BURSA’DA VATANDAŞ KAMERASINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLERDE RÖGAR KAPAĞININ PATLAMASI SONUCU KIZIL RENKLİ SULARIN ARMUT BAHÇELERİNE DÖKÜLDÜĞÜ GÖRÜLDÜ. KIZIL RENKLİ SULARIN FABRİKALARIN KİMYASAL ATIKLARI OLDUĞUNU İDDİA EDEN VATANDAŞ YETKİLİLERE SESLENDİ.

Bursa'da, bir vatandaşın kamerasına yansıyan şok edici görüntülerde, bir rögar kapağının patlaması sonucu kızıl renkli suların armut bahçelerine akışının görülmesi dikkat çekti. Bu olayın, fabrikaların kimyasal atıklarının çevreye zarar verdiğine dair bir işaret olduğunu iddia eden vatandaş, yetkililere bu konuda seslendi.

Şehirde seyir halindeyken yaşanan bu olayı kayda alan vatandaş, rögar kapağının patlaması sonucu çevreye yayılan kızıl renkli suların armut bahçelerine doğru aktığını görüntüledi. Bu çarpıcı anları kaydeden vatandaş, kızıl renkli suların kaynağının fabrikaların kimyasal atıkları olduğunu iddia etti. Daha önce de benzer bir manzarayla karşılaştığını ifade eden vatandaş, "Yıllardır bu rögarın sorununu çözemediler ve etrafında hiç yetkili görünmüyor" diyerek eleştiriye devam etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER