© Baykuş Haber

Fadıloğlu, engelli öğrencilerin heyecan ve mutluluklarını paylaştı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN DOĞUM GÜNÜ VE MEZUNİYET SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU. ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDEN BAŞKAN FADILOĞLU, ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ ARMAĞANLAR VERDİ.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli öğrencilerin mezuniyet ve doğum günü kutlamalarına katılarak sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilere tebriklerini ileten Başkan Fadıloğlu, çeşitli hediyeler hediye etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her fırsatta okul ziyaretleri gerçekleştiriyor ve bu kez GAP Görme Engelliler Okulu öğrencileriyle buluştu. 13 öğrencinin mezuniyet heyecanını yaşadığı etkinlikte, Başkan Fadıloğlu, doğum günü olan ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle birlikte doğum günü pastası kesti. Mezuniyet ve doğum günü olan öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Fadıloğlu, onların mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Fadıloğlu, yaptığı konuşmada doğum günü kutlamalarını geleneksel hale getirdiklerini ve özel çocukların yaşamlarının bir parçası olmalarını önemsediklerini belirtti. Mezuniyet heyecanını yaşayan öğrencilere de başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, projede emeği geçenlere ve velilere teşekkürlerini iletti.

GAP Görme Engelliler Okulu Müdürü Murat Kar da bu özel projeye destek veren Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu ve projenin Türkiye genelinde örnek alındığını ifade etti. Mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Kar, velilerin desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER