© Baykuş Haber

Fare zehri verdiği sevgilisini boğarak öldüren zanlı, ilk ifadesini kabul etmedi

DENİZLİ’DE BİRLİKTE YAŞADIĞI AFGAN UYRUKLU SEVGİLİSİNİ ELLERİNİ KOLİ BANDIYLA, AYAKLARINI DA PLASTİK KELEPÇEYLE BAĞLAYIP FARE ZEHRİ VERDİKTEN SONRA İŞ DÖNÜŞÜ BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜREN VE CESEDİNİ BATTANİYEYE SARIP EL ARABASIYLA ARAZİYE ATAN ŞAHIS, KENDİSİNE YARDIM YAPAN ARKADAŞI İLE YARGILANDIĞI MAHKEMEDE İLK İFADESİNİ KABUL ETMEYEREK KADININ İNTİHAR ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ.

Denizli'de yaşanan trajik olayla ilgili, tutuklu yargılanan Sabour Sakhizadeh ve suça sürüklenen N.K.'nin yargılandığı davanın son duruşması yapıldı. İfadesinde cinayeti itiraf eden Sabour Sakhizadeh, duruşmada önceki ifadesinin baskı altında alındığını ileri sürerek kadının intihar ettiğini iddia etti. Cinayete yardım ettiği gerekçesiyle suçlanan N.K. ise sanığın kendisini demir taşıma bahanesiyle kandırdığını ve içinde ceset olduğunu bilmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Sabour Sakhizadeh'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını ve N.K.'nin de suça yardım ettiği gerekçesiyle cezalandırılmasını istedi. Duruşma sonunda mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi ve davanın sonraki celseye ertelenmesine karar verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER