© Baykuş Haber

Farklı milletlerden çok sayıda öğrenci aynı çatı altında bir araya geldi

ANTALYA’DA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ ŞUBESİYLE MERHABA DİYEN EĞİTİM KURUMU, FARKLI MİLLETLERDEN ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİYİ AYNI ÇATI ALTINDA BİR ARAYA GETİRDİ.

Antalya'da, 2023-2024 eğitim öğretim yılına yeni bir şube ile başlayan Gökkuşağı Koleji, farklı milletlerden gelen birçok öğrenciyi aynı çatı altında buluşturarak eğitimine başladı. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da birçok şubesi bulunan Gökkuşağı Koleji, yeni kampüsünü Antalya'da açarak eğitim hayatına "merhaba" dedi. Hem yerli hem de yabancı velilerin yoğun talepleri üzerine yeni bir kampüs açma kararı alan okul, uluslararası eğitim standartları ve başarıları ile ön plana çıkıyor. Gökkuşağı Koleji, IB (Uluslararası Bakalorya) ve Cambridge Uluslararası Okulu gibi prestijli uluslararası programlar aracılığıyla öğrencilere dünya standartlarında bir eğitim sunuyor. "CAP Programı: Aktif Ol, Geleceğini Şekillendir!" sloganı ile başlatılan Creativity-Activity Programı, öğrencilere üretkenlik, aktivite ve keşif yeteneklerini geliştirmek için özel fırsatlar sunuyor. The Duke of Edinburgh’s Award Programı ise öğrencilere liderlik, işbirliği, sosyal sorumluluk ve kişisel gelişim gibi temel beceriler kazandırarak öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını amaçlıyor.

Okul bahçesinde düzenlenen "Garden Day" etkinliği, öğrencilerin doğayla bağlantı kurmalarına, odaklanma, sabır, işbirliği, takım çalışması ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla, sabahın erken saatlerinde öğrenciler ve veliler okula akın etti. Öğrenciler, okul içinde maskotlar, Sonive Transformers robotları ve bando takımı ile karşılandı. DJ performansları ve gösterilerle eğlenceli bir gün geçiren öğrencilere, zaman zaman aileleri de eşlik etti.

Özel Gökkuşağı Okulları Antalya Kampüsü Okul Müdürü Eda Çakı, "Kurumumuz 26 yıldır eğitim öğretim faaliyetlerinin içinde bulunmaktadır. Antalya'da 8. şubemizi açtık ve öğrencilerimizle velilerimizle birlikte büyük bir heyecan içerisindeyiz. Sabah, büyük bir festival havasında kapılarımızı açtık. Öğrencilerimizle ve velilerimizle mutlu bir gün geçirdik. Katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. Gökkuşağı Okulları, uluslararası eğitim programlarını Türkiye'ye getiren ilk özel okul sıfatına sahiptir. Bu nedenle farklı milletlerden gelen pek çok öğrenciyi aynı çatı altında topladık." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER