© Baykuş Haber

Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, Alptekin Çaylıyı transfer etmek istiyor

MUSTAFA ALPTEKİN ÇAYLI

Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kastamonuspor'un yetenekli 19 yaşındaki futbolcusu Mustafa Alptekin Çaylı'yı transfer etmek için tekliflerde bulundu. Genç futbolcu, transfer teklifleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu teklifler beni son derece gururlandırıyor" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta boy gösteren Kastamonuspor'un parlak yeteneği Mustafa Alptekin Çaylı, performansıyla U19 Milli Takımı'na seçildi. Çaylı'nın, Süper Lig ekipleri Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor'un dikkatini çektiği biliniyor. Genç oyuncu, bu iki takımdan gelen tekliflere minnettarlıkla yaklaşırken, "İlk tercihim GMG Kastamonuspor'dan yana olacak" şeklinde konuştu.

Kendisine gelen tekliflerle ilgili görüşlerini paylaşan Mustafa Alptekin Çaylı, "Bu teklifler beni çok gururlandırıyor. Ancak beni buraya getiren ve bugün birçok üst lig kulübünün ilgisini çeken şey, GMG Kastamonuspor'un benim üzerimdeki emekleridir. Özellikle Onursal Başkanımız Cengiz Aygün ve tüm kulüp yöneticileri, teknik kadro ve takım arkadaşlarımın katkıları büyüktür. Bu sebeple, yöneticilerimizle geleceğimi konuşacağım. Elbette ki her futbolcunun hayali Süper Lig'de oynamaktır, ancak bu şehre ve kulübe olan borcumun farkındayım. Her zaman ilk tercihim GMG Kastamonuspor olacaktır. Kulübümüzün alacağı kararlara saygı göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Mustafa Alptekin Çaylı'nın geleceği, Kastamonuspor yönetiminin alacağı kararlara bağlı olarak şekillenecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER