© Baykuş Haber

Fatihte cinayet: Otomobilin içinde ölü bulundu

MAHMUT Ç.(53) ÖLÜ BULUNDU.

Fatih ilçesinde, bir kişinin otomobil içinde ölü olarak bulunmasıyla ilgili olay, cinayet olarak belirlendi. Polis, bu cinayetle bağlantılı olduğu düşünülen 5 kişiyi gözaltına aldı. İşte detaylar:

Olay, 19 Mart'ta saat 00.20 sularında Fatih Koca Mustafa Paşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahmut Ç. (53) isimli şahıs, cadde üzerinde park halindeki bir aracın içinde ölü bulundu. Durumun cinayet olabileceği şüphesiyle Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya müdahale etti.

Ceset üzerinde yapılan incelemede yüz bölgesinde kanama ve şişliklerin olduğu tespit edildi. Ayrıca, araç içinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen bir miktar madde ele geçirildi.

Mahmut Ç.'nin eşiyle bir gün önce görüştüğü belirlendi, ancak sonrasında telefonlarına cevap vermediği öğrenildi.

Adli Tıp kurumu tarafından yapılan ön otopsi sonucunda, Mahmut Ç.'nin yüzünde darp izleri, boynunda morluklar ve boyun kemiğinde kanama bulguları tespit edildi. Bu bulgular, boğarak öldürüldüğünü gösterdi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucu olaya karıştığı şüphelenilen kişileri tespit etti. Temel Y. (40), Hamit C.Ş. (36), Engin T. (44), Mehmet A.D. (49), Selçuk A. (32) ve Batıkan K. (23) isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Batıkan K.'nin daha önce başka bir suçtan dolayı tutuklu olduğu ortaya çıktı.

Polisin elde ettiği bilgilere göre, cinayetin sebebini alacak-verecek meselesi oluşturuyor. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER