© Baykuş Haber

Fatihte zemin kattaki bulaşık makinesi yandı: 2 itfaiye eri dumandan etkilendi

FATİH’TE 5 KATLI BİR BİNANIN ZEMİN KATINDA BULUNAN DAİREDEKİ BULAŞIK MAKİNESİ YANDI. YOĞUN DUMAN TÜM APARTMANI SARARKEN, 2 İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ. YANGIN, KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLÜRKEN, İTFAİYECİLERİN SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

Fatih Silivrikapı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın, dairedeki bulaşık makinesinin alev alması sonucunda başladı. Yangın nedeniyle yoğun duman tüm apartmanı sardı. Daire boşken çıkan yangını fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla yangına hızla müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı. Apartman sakinleri de güvenli bir şekilde tahliye edildi. Bu sırada dumandan etkilenen 2 itfaiye eri, çevredekilerin yardımıyla durumu hemen normale döndürülen kolonya ile rahatladılar.

Yangında can kaybı ve yaralanan kimse olmadığı belirtilirken, vatandaşlar büyük bir panik yaşadılar. İtfaiye erlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER