© Baykuş Haber

Fatihteki pide fırınında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 5e yükseldi

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEDE TEDAVİ GÖREN EYYÜP ERBOĞ (23) DA YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Fatih ilçesinde bulunan bir pide fırınında çıkan yangının sonuçları maalesef daha da kötüye gitmiş durumda. Yangında ağır yaralanan bir kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bu son gelişmeyle birlikte yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Olay, Silivrikapı Mahallesi Vidin Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın alt katındaki pide fırınında meydana gelmişti. Yangın gece saatlerinde çıkmış, çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirilmişti. Ancak yangın sırasında 4'ü ağır toplamda 6 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan 5'i ne yazık ki yaşamını yitirmişti.

Hayatını kaybedenler Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa, Mehmet Erboğa, Abdulkadir Erboğa ve Eyyüp Erboğa olarak açıklanmıştı. Diğer yaralının ise halen hastanede tedavi altında olduğu bildirildi. Bu acı olay, bölge halkını ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğmuş durumda. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER