© Baykuş Haber

Feci kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti

FECİ KAZADA AĞIR YARALANA ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Dün gece Bilecik'te meydana gelen kaza sonucu bir tırın altına giren araçtaki sürücü, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, Bilecik - Eskişehir karayolu Şelale Rampaları bölgesinde meydana geldi. Mehmet Ali Çelik'in kullandığı 10 ZB 064 plakalı otomobil, Şelale Rampaları'na yaklaştığında önünde seyreden Talha K.'nın tırına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tırın altına sıkıştı. Kaza sonucu sürücü Mehmet Ali Çelik ve araçta bulunan eşi Özlem Çelik ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, hemen 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildi ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak maalesef, Mehmet Ali Çelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Ali Çelik'in cenazesi otopsisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a bağlı Emirdağ ilçesine gönderildi. Öte yandan, kazada yaralanan eşi Özlem Çelik ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Bu acı olayın ailesi ve yakınları üzerinde derin bir üzüntü yarattığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER