© Baykuş Haber

Feci kazada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybetmişti, sosyal medyadan çağrıda bulundu

SULTANGAZİ'DE GEÇTİĞİMİZ HAZİRAN AYINDA YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA AĞIR ŞEKİLDE YARALANARAK KARNINDAKİ 8 AYLIK BEBEĞİNİ KAYBEDEN KADIN, SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIĞI VİDEODA KAZAYA TANIK OLANLARA KENDİLERİNE ŞAHİTLİK YAPMALARI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU. HAMİLE KADINA OLAY YERİNDEKİ MÜDAHALE ANI İSE AMBULANSIN KAMERASINA YANSIDI.

Sultangazi'de geçen haziran ayında meydana gelen bir trafik kazasında ağır yaralanan ve 8 aylık bebeğini kaybeden bir kadın, sosyal medyada paylaştığı bir video ile kazaya tanık olan kişilere şahitlik yapmaları için çağrıda bulundu. Hamile kadının kazada nasıl yaralandığı da olay yerindeki ambulans kamerasına yansıdı.

Olay, Haziran ayında Sultangazi'deki Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı'nda meydana gelmiş ve sürücü Onur Algül'ün yönettiği araçta bulunan 8 aylık hamile eşi Ebru Algül dahil toplamda 4 kişi yaralanmıştı. Ebru Algül ağır yaralanmış ve hamile olduğu bebeğini kaybetmişti. Kazanın ardından, sürücü olan Onur Algül polis tarafından gözaltına alınmış, ancak yetersiz delil nedeniyle serbest bırakılmıştı.

Halen özel bir hastanede tedavi görmekte olan Ebru Algül, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak kazayı gören kişilerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Algül, video paylaşımında, "Ben Ebru Algül, 14 Haziran 2023 tarihinde gece saat 00.30 sıralarında trafik kazası geçirdik. Arabayı kullanan eşim, kırmızı ışık yanmasına rağmen sağdan gelen araca çarptı. O sırada 8 aylık hamileydim ve kazada bebeğimi kaybettim. İç kanama, beyin kanaması ve kalça kemiği kırığı yaşadım. Görgü tanıklarından ifade bekliyoruz. Lütfen yardım edin." şeklinde konuştu.

Kazada yer alan ambulansın iç kamerası da, olay yerindeki vatandaşların yardımcı olma çabalarını ve sağlık ekiplerinin müdahalesini gösteren görüntülerle doluydu. Bu videolar, olayın detaylarını net bir şekilde anlatmaya yardımcı olabilir ve soruşturmaya ışık tutabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER