© Baykuş Haber

Feci kazada oğlunu kaybeden baba: Bu kaza değil, cinayet

KAYSERİ'DE TIRA ÇARPTIKTAN SONRA HAYATINI KAYBEDEN ARKADAŞININ CANSIZ BEDENİ İLE YOLA DEVAM EDEN SANIK İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. ÖLEN GENCİN BABASI MAHKEMEDE, "KAZANIN OLDUĞU YERİN KARŞISINDA 112 İSTASYONU VAR. OĞLUMU ORAYA GÖTÜREBİLİRDİ. BU KAZA DEĞİL CİNAYET" DEDİ.

Kayseri'de bir tıra çarptıktan sonra arkadaşının hayatını kaybettiği kazada suçlanan sürücü A.K., ilk kez hakim karşısına çıktı. 20 Ocak tarihinde meydana gelen kaza sonucu yaşanan trajediyi yargılayan 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya A.K., hayatını kaybeden Y.U.'nun ailesi ve avukatları katıldı. Tutuksuz sanık A.K., mahkemede kendini savunurken, "O gün arkadaşlarla gezmek için buluştuk. Birden tırın arkasına girdim. Pişmanım" dedi.

A.K.'nin ifadesinin ardından acılı baba M.U. söz alarak, "Kazanın olduğu yerin karşısında 112 istasyonu var. Oğlumu oraya götürebilirdi. Bu kaza değil, cinayet" diyerek sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Bu trajik kaza sonucu yaşamını yitiren gencin ailesi adaletin sağlanmasını bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER