© Baykuş Haber

Fedakârlıkları için teşekkür ederek bayramlarını kutladı

FEDAKÂRLIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI

Vali Ali Çelik, İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği ve KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretlerle Kurban Bayramı coşkusunu paylaştı. İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı'na giden Vali Çelik, burada jandarma personeliyle bir araya geldi. Kolluk kuvvetlerinin bayram boyunca aldığı güvenlik önlemleri ve vatandaşların huzur içinde bayramlarını geçirebilmeleri için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Vali Çelik, jandarma personelinin fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.

Vali Çelik, bayram ziyaretlerine devam ederek Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği'ni ziyaret etti. Polis teşkilatının bayram süresince yürüteceği güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldıktan sonra polis memurlarının özverili çalışmalarını ve fedakarlıklarını takdir ederek bayramlarını kutladı.

Son olarak Vali Çelik, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bayram ziyareti gerçekleştirdi. Doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık personeliyle bayramlaşarak moral veren Vali Çelik, hastalarla da yakından ilgilendi. Geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı ve hastanede tedavi görenlere moral verdi.

Vali Çelik'in samimiyeti, ilgisi ve sevgisi, hastane çalışanları ve hastalar tarafından takdir edilirken, kendisine teşekkür edildi. Vali Çelik, bu ziyaretlerle bayramın sevincini paylaşarak halkla bir araya geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER