© Baykuş Haber

Fenerbahçe günün ilk çalışmasını gerçekleştirdi

İSTANBUL, (DHA) ?? Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah yapılan günün ilk idmanıyla devam etti. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular 2 gruba ayrıldı. Sezon açılışından bu yana takımda yer alan oyuncuların bulunduğu grup salonda kuvvet dayanıklılık çalışması yaptı. Milli takımlarından dönen futbolcular ise izokinetik ve groin bar testlerine tabi tutuldu.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi sabahın erken saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın nezaretinde yapılan idman, oyuncuların iki ayrı gruba ayrılmasıyla başladı. Sezon öncesinden bu yana takımla birlikte olan oyuncular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarına odaklandı. Milli takımlardan dönen futbolcular ise izokinetik ve groin bar testlerine tabi tutuldu.

Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapılacak olan günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. Yeni sezona hazırlanırken oyuncuların fiziksel ve teknik yeteneklerini geliştirmeye devam ediyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER