© Baykuş Haber

Fenerbahçeye gönül vermiş taraftarları bir araya getirecek derneğin açılışında sona doğru

KOCAELİ’DE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE GÖNÜL VERMİŞ İŞ İNSANLARININ ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN GEBZE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞINA SAYILI GÜNLER KALDI.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Fenerbahçe'ye gönül vermiş iş insanları tarafından kurulan Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışı için geri sayım başladı. Dernek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un katılımıyla açılacak ve taraftarları bir araya getirerek kulübe sponsorluk desteği sağlamayı amaçlıyor.

Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılış organizasyonu, yaklaşan tarih için gün sayıyor. Dernek yönetim kurulu, Fenerbahçe'yi tutkulu bir şekilde destekleyen kongre üyelerinden oluşuyor ve 65 üyeden oluşan bir kuruluşla başlayacak. Temmuz ayının sonunda gerçekleşmesi planlanan dernek açılışı, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki tüm Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirmeyi hedefliyor.

Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin kurucu üyelerinden Ümit Sarıtoprak, Gebze'de uzun yıllardır çalıştığını ve böyle bir derneğin eksikliğini hissettiklerini belirtti. Sarıtoprak, derneğin amacının Fenerbahçe'ye Gebze'den sponsorluklar sağlamak olduğunu ve bu yönde çalışmalarının olduğunu açıkladı. Ayrıca, sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştireceklerini ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmayı planladıklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Sarıtoprak, açılış organizasyonuna Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da katılacağını ve Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki tüm Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirerek derneği resmi olarak açacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER