© Baykuş Haber

Fethiyede önce gasp ettiler sonra uyuşturucu madde ile yakalandılar

FETHİYE’DE ÖNCE GASP ETTİLER SONRA UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANDILAR

Fethiye'de meydana gelen hırsızlık olayının ardından, ev sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, 4 şüpheliyi uyuşturucu madde ile yakaladı. Hırsızlık olayının ardından değerli eşyaların çalındığı ev sahibi, polisten yardım istedi. İhbar sonrası Fethiye Asayiş Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı ve saha çalışmaları ile güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi. Bu çalışmalar sonucunda, H.C.D. (23), E.K. (21), İ.Ö. (19) ve G.Ç. (20) isimli 4 şüpheli tespit edildi.

Şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındılar. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet kol saati, motosiklet ve ev anahtarları ile toplamda 136 adet reçetesi olmayan uyuşturucu madde olarak kullanılan hap ve bin 950 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. H.C.D. ile E.K. serbest bırakılırken, İ.Ö. ile G.Ç. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu şekilde, hırsızlık olayının aydınlatılmasında polisin etkili çalışmaları sonucu şüpheliler yakalanmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER