© Baykuş Haber

Fikri Işık: Ben seçilmiş siyasetten çekildim

FİKRİ IŞIK, KOCAELİ'DE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli'de uzun yıllar AK Parti Milletvekili olarak görev yapan ve bir dönem Milli Savunma Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlenen Fikri Işık, siyasetten çekildiği iddialarını yalanladı. Kocaeli'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Işık, son seçimlerdeki sonuçları değerlendirdi ve siyasetten çekilmediğini belirtti.

Işık, son seçimlerin sonuçlarına değinirken, milletvekili dağılımının azalmasının kendilerinde aranması gereken bir hata olduğunu ifade etti. Kendilerini tercih eden seçmenin hatalı bir tercih yapmadığını, hatanın siyasetçilerde olduğunu söyledi.

Siyasette güçlü teşkilatların önemini vurgulayan Işık, AK Parti'nin güçlü teşkilatlara sahip olduğunu ve her gün 24 saat esasıyla teşkilat çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Fikri Işık, siyasetten çekildiği iddialarına da açıklık getirerek, "Türk siyasetinin temel bir kuralı var; siyasetin giriş kapısı var da çıkış kapısı yok. Dolayısıyla 'Siyaseti bırakıyorum' deme gibi bir lüksümüz yok. Çünkü bugün bile hala insanlar sizden talepte bulunuyorlar. Bir sorunları var, size aktarıyorlar. Çözmenizi istiyorlar. Gittiğiniz her yerde sizin siyasetçi kimliğiniz ön planda. Dolayısıyla siyasetin giriş kapısı var, çıkış kapısı yok. Ben seçilmiş siyasetten çekildim. Yani şu anda resmi görevim yok ama siyasetten ayrılacağım gibi bir iddia da çok ağır iddia olur. Onu çok yapabilme imkanımızın olduğunu da düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Fikri Işık'ın açıklamalarıyla ilgili olarak, siyasetteki geleceği ve etkinliği hakkında merak edilenler devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER