© Baykuş Haber

Filenin Sultanları, Kanadayı 3-0 mağlup etti

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, FIVB VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ’NİN YEDİNCİ MAÇINDA KANADA’YI 3-0 MAĞLUP EDEREK BEŞİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin yedinci maçında büyük bir başarı elde ederek Kanada'yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları, bu galibiyetle toplamda beşinci zaferlerini kaydetti. Maç, Hong Kong Coliseum'da gerçekleştirildi ve Bahreynli hakem Ebrahim Ali Jaafar ile Güney Koreli hakem Hae-Yoeun Sung tarafından yönetildi.

Türkiye'nin kadrosu İlkin, Eda, Elif, Ebrar, Aslı, Vargas, ve libero Simge'den oluşurken, yedekler arasında Cansu, Hande, Saliha, Ayça ve libero Yasemin bulunuyordu. Kanada ise Gray, Maglio, Van Ryk, Howe, White, King, ve libero Palermo'dan oluşan bir kadroyla sahaya çıktı.

Müsabakada setler sırasıyla 25-15, 25-22 ve 25-20 sonuçlandı ve toplamda 1 saat 8 dakika sürdü. Bu sonuçla Türkiye, Milletler Ligi'nin ikinci haftasındaki son maçında 18 Haziran Pazar günü saat 12.00'de Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı, başarılı performansıyla voleybolseverlerin takdirini kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER