© Baykuş Haber

Film sahnelerini aratmayan kavga kamerada: Otomobilin üzerinden atlayıp yumruk yağmuruna tuttu

SULTANGAZİ'DE YASAK OLMASINA RAĞMEN U DÖNÜŞÜ YAPAN BİR SÜRÜCÜYLE KARŞI YÖNE GEÇEN BAŞKA BİR SÜRÜCÜ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Sultangazi'de, yasak olmasına rağmen U dönüşü yapmaya çalışan bir sürücü ile karşı yöne geçen diğer bir sürücü arasında çıkan kavga, kameralara yansıdı. Olay, Malkoçoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yeşil ışığın yanmasıyla karşı yöne geçmek isteyen bir hafif ticari araç sürücüsü ile yasak olmasına rağmen U dönüşü yapmaya çalışan bir otomobil sürücüsü arasında aniden bir tartışma başladı.

Tartışma hızla gerginleşti ve otomobil sürücüsü, hafif ticari araç sürücüsüne küfür ettiği iddiasıyla öfkelenerek aracından indi. Bir anda sinirlerine hakim olamayan hafif ticari araç sürücüsü, eliyle otomobilin camını kırdı. Bu olay üzerine otomobil sürücüsü daha da sinirlendi ve adeta bir aksiyon film sahnesini aratmayacak şekilde otomobilin üzerinden atlayarak hafif ticari araç sürücüsüne yumruk yağdırdı.

Kavga anları, o sırada oradan geçen bir aracın kamerasına kaydedildi. Tüm bu olaylar yaşanırken, çevredekiler olayı izlemekle yetindi ve müdahale etmedi. Görüntüler, taraflar arasındaki gerilimi ve yasak olan U dönüşünün trafikteki stresi nasıl artırabileceğini gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER