© Baykuş Haber

Finike Cumhuriyet Meydanı Sefo konseri ile açılıyor

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN FİNİKE'YE MODERN BİR CUMHURİYET MEYDANI KAZANDIRMA HEDEFİYLE YAPIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN FİNİKE CUMHURİYET MEYDANI VE REKREASYON ALANI 1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMI’NDA SEFO KONSERİ İLE AÇILIYOR.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike'ye modern bir Cumhuriyet Meydanı kazandırma amacıyla başlattığı proje kapsamında Finike Cumhuriyet Meydanı'nı tamamladı. Bu özel meydan, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nda Sefo konseri ile coşkuyla açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Finike'ye modern bir yaşam alanı sunma hedefi doğrultusunda başlatılan Finike Cumhuriyet Meydanı Projesi, sona erdi. Finike'ye yakışır bir Cumhuriyet Meydanı, 1 Temmuz Cumartesi günü ünlü sanatçı Sefo'nun konseri ile resmi olarak açılacak.

Bu özel meydan, ilçenin yeni sembolü olacak ve modern bir yaşam alanı sunacak. Finike Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı ve sahil bandı ile bütünleşen bir kentsel tasarım projesi olarak hayata geçirildi. 14 bin metrekarelik sert zemin alanı ve 8 bin metrekarelik yeşil alanı içeren projede, meydan, seyir terasları, oturma alanları, gölgelikler, satış birimleri, çocuk oyun alanları, mescit, tuvalet, yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.

Ünlü rap sanatçısı Sefo, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamaları ve açılış etkinlikleri çerçevesinde 1 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de Finike Cumhuriyet Meydanı'nda unutulmaz bir konser sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER