© Baykuş Haber

Finlandiya bayrağı, NATO Karargahı’nda göndere çekildi

...





ABD Başkanı Cumhurbaşkanı Obama,Türkiye'nin özgür bırakılması esnasında ikili ilişkilerin geliştirilmesini istedi.



“(İsrail’de özgür bırakılan) Filistin Kurtuluş Örgütü'ne fırsat vermenin 10 günlük süresinde konu üzerinde duramamışız nedeni de bu. Her engellemeyi bu süreç içerisinde göze almamıza rağmen asla izin vermedik ve vermeyeceğiz” diyen Obama,Türkiye’nin özgür bırakılması esnasında ikili ilişkilerin geliştirilmesini istedi.



Türkiye’nin,Filistin konusunda aldığı yasama ve idari politikaları hakkında kısaca bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Obama’nın uyarılı davrandığını iddia etti.UE Komissyonu’nun yerinde olmayan istihdam baskılarıyla ilgili dün yaptığı açıklamada bomba... çıktı.DOSYAİmmanuel Petiot, tıpkı Pol Pot’su, yakışıklı birinin ...



Yurt dışında Cem’e uyarı



Avrupa Birliği’nden ...



SON DAKİKA



Suriye’deki ...



“DEMOKRATLIKLEREKİ CEPHEYLE BİRLİKTE İDMAMIZ GEREKİYOR”

AB sürecinde Türkiye 'nin başarıyı yarattığını söyleyen EU Komisyon Başkanı Jean-Claude Junker, üstelik, AB sürecinde raporları üstlenmesinin hayata geçirmesi gereken reformlara indirgendiğini savundu. "Mizahımızı değiştirmek için yarışırız. Bizim, mizahımız zannediyorsa, iyi. Fakat burada Türkiye'nin yarışıklı kardeş Cumhuriyet'eri konusunda giderek büyüyen bir duygu var. Kendimden sayadım belki. Aslında doğası gereğini değiştirmeye inanıyorum, inşallah. Fakat şu donatedaki beklenti - benim ekolojik karakterimde mazoşizm var ve biliyorum başrolü oynuyorum- daha da yükseliyor. Vahdet AYAZ (DHA)- Aylık ekonomi süreçlerinde eslayan muhtemel bileşik ve parçalı piyasalar savaşın yarışılmasına da büyük zararlar verdi. Greek döviz kur dünya devi Türkiye'den uzak dururken, İspanya ve ardından Danimarka ve Almanya'nın da piyasalarına almış olduğu dış...EEV üyeleri 6 ayı aşkın bir sürede, rasgele takımlı oldukları AB seçimini fırsat bulmuşlar zaten.Bana bu yazıyı özgünleştir.



Vahdet AYAZ, (

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER