© Baykuş Haber

Fırtına Alaşehiri savaş alanına çevirdi

MANİSA'NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE SAAT 21.00 SIRALARINDA BAŞLAYAN VE KISA SÜREDE ŞİDDETİNİ ARTIRAN FIRTINA VE YAĞMUR, AĞAÇLARIN DEVRİLMESİNE VE ARABALARIN DEVRİLEN AĞAÇLARIN ALTINDA KALMASINA NEDEN OLDU.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan ve hızla şiddetlenen fırtına ve yağmur, ağaçların devrilmesine ve araçların devrilen ağaçların altında kalmasına yol açtı. Fırtına nedeniyle elektrik telleri koptu ve bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı. Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından devrilen ağaçların kaldırılması sonucunda yollar yeniden ulaşıma açıldı. Gediz Elektrik ekipleri, kopan telleri onararak elektrik sağlamaya başladı.

Fırtına ve yağışlar nedeniyle Üzümlü Kavşağı'nda rögarların taşması sonucu kara yolu üzerinde su taşkınları yaşandı ve trafik olumsuz etkilendi. Şeyhsinan Mahallesi'nde bir ev su altında kalırken, Avşar Barajı parkında bir ağaç devrildi. Alaşehir - Sarıgöl kara yolu Çataltepe mevkiinde selvi ağacının yola devrilmesi nedeniyle kara yolunda kontrollü olarak trafik verildi.

Ayrıca, Fatih Mahallesi Basketbol Sahası'nda bir ağaç devrildi ve Alaşehir Belediye Otoparkı'nda yaklaşık 50 yıllık bir çınar ağacı bir minibüsün üzerine düştü. Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından ağaçlar kesilerek temizlik yapıldı. Güvenlik sağlanması amacıyla Alaşehir polis ekipleri görev aldı ve MASKİ tarafından su taşkınları engellendi. Gediz Elektrik ekipleri tarafından kopan elektrik telleri onarıldı ve ilçede hayat normale döndü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER