© Baykuş Haber

Fizyoterapi ve rehabilitasyon mezunları için yemin töreni düzenlendi

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (ZBEÜ) SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ 2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNLARI İÇİN YEMİN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, 2022-2023 Akademik Yılı mezunları için özel bir Yemin Töreni düzenledi. Törene, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, üniversite senatörleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören, mezun öğrencilerin saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından bölüm birincisi Selenay Sevil, mezunlar adına bir konuşma gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını yapan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eda Akbaş, genç fizyoterapistlere başarılar diledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can ise pandemi ve deprem felaketi gibi olaylar nedeniyle fizyoterapiye olan ihtiyacın arttığını belirtti. Mezunların bu alandaki çalışmalarının toplum sağlığına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin eğitim kalitesini artırmak için yapılan güncellemeleri ve fiziksel altyapıyı güçlendirmeyi sürdürdüğünü söyledi. Özölçer, bölümün bu yıl yaklaşık 100 mezun verdiğini ifade etti.

Törenin sonunda mezun öğrencilere başarı belgeleri verildi, kep atma ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Mezunlar ayrıca mezuniyet yemini etti ve mezuniyet kütüğüne isimlerini yazdırdılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER