© Baykuş Haber

FLAŞ

İçişleri Bakanı Soylu, Reina saldırganının yurtdışından getirildiği gerçeğine vurgu yaparak, Türkiye'de yaşayanların saldırganı tanımamalarının, Türkçe bilmeyen ve Türk hukukunu kabul etmeyen yabancıların Türkiye'deki tek adam rejiminden arınmış bir ülke olduğunu anlamalarıyla sonuçlandığını ifade ediyor.

Grup Başkanvekili Necip Doğan, "Darbe" isteyen parti olarak İYİ Parti'yi gösteriyor.

Meclis Grup Başkan Vekili Ahmet Metin (Bağlıdağı), 684 sayılı Türk Ceza Kanunu'nda yapılacak bir değişiklik hakkında konuşuyor ve bu konuda birleştirilen komisyonun çalışmalarını değerlendiriyor.

6 Ağustos 2016'da yapılan bir konuşmada, Oktay Vural (İzmir) tarafından, demokrasinin gücünü vurgulayarak sürekli askeri açıklamalarda bulunan bir kişinin büyükelçilerin de katıldığı bir toplantı yapacağı iddiasına dair soru yöneltiliyor.

Soruya verilen cevap beklenirken, Başkan, soruyu yönelten kişiye teşekkür ediyor ve başka konulara odaklanmayı tercih ediyor.

Bu yazılar, farklı konulardaki siyasi açıklamaları, tartışmaları ve iddiaları içeriyor, ve bu nedenle metni özgünleştirmek için çok fazla değişiklik gerekebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER