© Baykuş Haber

Floor Curling Diyarbakır İl Birinciliği yapıldı

KIZ, ERKEK VE KARMA OLMAK ÜZERE ÜÇ KATEGORİDE DÜZENLENEN GENÇLER ŞAMPİYONASINDA HER ÜÇ KATEGORİDE DE MUAZZEZ BERAN ORTAOKULU BİRİNCİ OLARAK ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Floor Curling Diyarbakır İl Şampiyonası, Seyrantepe Spor Salonu'nda iki gün boyunca büyük bir heyecana sahne oldu. Şampiyonaya yıldızlar ve gençler kategorilerinde onlarca takım katıldı.

Floor Curling Diyarbakır İl Temsilcisi Remziye Kılınçer'in önderliğinde düzenlenen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şampiyona boyunca sporcular büyük bir azimle yarıştılar.

Yarışmanın ilk gününde Muazzez Beran Ortaokulu, kız, erkek ve karma kategorilerinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu performanslarıyla Muazzez Beran Ortaokulu, şampiyonaya damgasını vurdu.

Şampiyonanın ikinci gününde ise yıldızlar kategorisi mücadele etti. Yıldızlar kız kategorisinde birincilik ödülü Şehit Ömer Halis Demir Lisesi'nin oldu, ikinciliği ise Sur İmam Hatip Lisesi elde etti. Yıldızlar erkek kategorisinde ise birinci olan takım Sur İmam Hatip Lisesi olurken, ikinci sırayı KİPTAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aldı.

Müsabakaların sonunda dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi. Sporcular, ödüllerini Curling İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, hakemler, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenlerinin elinden aldılar.

Curling İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek, "Floor Curling Diyarbakır İl Şampiyonamızı başarıyla tamamladık. İki gün süren müsabakalarımız gençler ve yıldızlar kategorilerinde kız, erkek ve karma olmak üzere çekişmeli mücadelelere sahne oldu" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER