© Baykuş Haber

Flöre Federasyon Kupası Ankarada tamamlandı

ANKARA’DA BUGÜN DÜZENLENEN BÜYÜKLER FLÖRE FEDERASYON KUPASI’NDA BÜYÜK ERKEKLER VE KADINLAR FLÖRE KATEGORİLERİNDE KUPALAR SAHİBİNİ BULDU. TAHA AKGÜL SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KARŞILAŞMALAR SONUCU; ERKEKLERDE MARTİNO MİNUTO, KADINLARDA İSE ADA ARIKAN ORGANİZASYONU ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADI.

Ankara'da düzenlenen Büyükler Flöre Federasyon Kupası, erkeklerde Martino Minuto ve kadınlarda Ada Arıkan'ın zaferiyle sonuçlandı. Bu organizasyon, Türkiye Eskrim Federasyonu'nun 2022-2023 faaliyet takviminde yer alıyordu ve 86 flöreciyi Türkiye'nin 12 ilinden Taha Akgül Spor Salonu'nda bir araya getirdi. Erkeklerde 53, kadınlarda ise 33 sporcu rekabet etti.

Şampiyonada erkekler kategorisinde birinci olan isim Martino Minuto olurken, kadınlarda birinciliği Ada Arıkan kazandı. Dereceye giren sporcular, TEF Başkan V. Müminhan Bilgin ve TEF Genel Sekreteri Yılmaz Portakal tarafından verilen kupalarını kaldırma sevinci yaşadılar.

İşte yarışmanın sonuçları:
Büyük Erkekler Flöre:
1. Martino Minuto (Sportoto SK)
2. Mustafa Burak Çufadar (Angora Pars Eskrim SK)
3. Alp Tuna Korkmaz (Altınyurt SK)
3. Can Alkış (Angora Pars Eskrim SK)

Büyük Kadınlar Flöre:
1. Ada Arıkan (Atlantis SK)
2. Alara Atmaca (Balıkesir B.B. SK)
3. Eylül Deniz Türkkan (Angora Pars Eskrim SK)
3. Lal Ertün (Marmara Eskrim SK)

Bu önemli organizasyon sonrası dereceye giren sporcuların başarıları kutlanırken, flöre eskrim dalındaki yarışlar büyük bir heyecanla tamamlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER