© Baykuş Haber

Florida sahilinde silahlı saldırı: 4ü çocuk 9 yaralı

Florida eyaletinde Hollywood Sahil Yolu'nda meydana gelen kavga sırasında yaşanan silahlı saldırı sonucu, aralarında 4 çocuğun da bulunduğu 9 kişi yaralandı. Bu üzücü olay, ABD'nin Florida eyaletinde yaşandı. İki grup arasında başlayan kavga sırasında ateş açılması sonucu meydana geldi.

Silah seslerinin yankılandığı olayda, yaşları 1 ile 17 arasında değişen 4 çocuk dahil olmak üzere 9 kişi yaralandı. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yaralıların birinin ameliyata alındığı, diğerlerinin ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay, sahilde Anma Günü tatili nedeniyle yoğunluğun yaşandığı bir anda gerçekleşti. Şehir kamerasına yansıyan görüntülerde, silah seslerini duyan kalabalığın panikle kaçıştığı görüldü.

Hollywood Belediye Başkanı Josh Levy, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Aileleriyle hafta sonu tatillerini sahilde geçiren insanların, halkın can güvenliğini hiçe sayarak silahlı çatışmaya girmesi pervasızlığın da ötesinde" dedi. Polis yetkilileri ise olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını, 1 kişinin ise hala arandığını açıkladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER