© Baykuş Haber

Foça 4 yılda 3 bin kişiyi eğitti

Foça Belediyesi ayrıca kaymakam eşi ve Foça Girişimci Oyun Grubu adına yaşları hakkında bilgisi olmayan 45 sıdamühendisi, tapu uzmanını ivedi çalışmaya verdi. Gençler Bilişim, 3 Değişim, Çevirmen ve Bilgisayar yardımıyla yetişkinlere uzmanlık eğitimi almaya başladı.
Buna dâhil oldukları diğer yıl gelişim programları arasında plastik cerrahi, uçak mühendisliği, elektrik-elektronik, sibernetik, bilgisayar teknolojisi, gemi teknolojisi, aeronautical mekanik, sahtekar, kimya, biyoloji, sosyoloji gibi konularda kurslar dâhil edildi.
Uygulamalı bilgi ve becerilerin önemi altında ileri projeleri daha detaylı ücretsiz eğitime imkan sağlanacak.
CROSS OFF PROJE ÇIKACAK
Uyruklulara özel station atölyelerinin hazırlıkları da sürüyor. 50’nin üzerinde değişim programı hazırlandı. Foça Belediyesi ayrıca yurtdışı yaşam projesi olarak Cross off şehri projesini ilan etti.
CROSS OFF ÇALIŞMA KROKLARI SON 2 YIL
Dokuz kısa adım yoluyla Foça kalbinin izleyenlere açılması ve geliştirilmesi için yoğun bir proje hazırlığı içinde. İlk dokuz adım Foça ve Yusufçuklar'ın ürettikleri global projelerin toplantıda buluşturulması oldu.
Dokuz adım sonucunda 2023'e kadar Avrupa'da İlk 40 Sorular Var'ı izleyen ortak bir konseptlere altın gümüş sahne arayacak.
CROSS OFF FOTOĞRAF VİDEO ÖDÜLÜ
5 Haziran'da başlayacak olan çekimler ile sosyal medyada paylaşılacak her bir proje ve çalışmaya iştirak edecek kişiler sayısınca SRV(Sufiyye Stratejik Rapor) let beter eğlencelik gösterimlerini yaptırmak söz konusu. Foça Belediyesi bu vesile ile Foça dış ve iç mekanlar da olmak üzere çekim alanlarında cekim yapıp yeni bir türde iftar ve soframızı çekeye pull name ediyoruz.CROSS OFF KOMPOZİSYONUNUN YAPILMASI Foça komposizyonda Frame ve Karakterler imzaları altın olarak tanımlanacak."   ABOUT THE COMING PROJECTS AND EVENTS
You can translate the text above in your mother tongue (if you know it).
  Cr oss Off Fo c a-2020 ...
The Foça Municipality organizes meetings abroad in languages ​​such as English, German, Chinese, Arabic, Spanish and French, attended by people from Foça. These activities began with the signing of an MOU between Foça Municipality and Pontipolis University, which started to offer scholarships to universities in Foça for the period 2001-2006 throughout Bosnia and Herzegovina and Croatia. Till today, a large number of students in Foça have benefited from these scholarships.
Crossing Off Foça-2020 is the

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER