© Baykuş Haber

Fotoğraf meraklıları soluğu doğada aldı

ESENLER BELEDİYESİ, 15 HAZİRAN DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI GÜNÜ’NDE KEYİFLİ BİR ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Esenler Belediyesi, 15 Haziran Doğa Fotoğrafçılığı Günü'nde özel bir etkinlik düzenleyerek doğa severler ve fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi. "Kadrajımda Doğa Var" programına katılan Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) fotoğrafçılık öğrencileri ve Esenler sakinleri, unutulmaz bir gün geçirdi.

Etkinlik kapsamında katılımcılar Bolu'da bulunan doğa cenneti Gölcük, Göynük ve Mudurnu'yu ziyaret etti ve bu muhteşem doğa güzelliklerini fotoğrafladı. ESEV Fotoğrafçılık Eğitmeni Serdar Ergin ve uzman rehber eşliğinde gerçekleşen etkinlikte katılımcılar hem öğrendi hem de eğlendi.

Esenler Belediye Başkanı Necdet Türker, Mudurnu'nun tarihi zenginliğine ve doğal güzelliklerine vurgu yaparak bölgenin İpek Yolu güzergahında olduğunu ve tarihi eserlerin en yoğun olduğu ilçelerden biri olduğunu söyledi. Ayrıca, Mudurnu'nun büyük şehirlerin kalabalığından kaçmak isteyenler için cazip bir seçenek haline geldiğini ifade etti.

Katılımcılardan Barış Toprak, uzun bir hazırlık sürecinin ardından YKS'ye gireceğini ve bu etkinliğin stresini atmalarına yardımcı olduğunu belirtti. Etkinliğin sonunda Serdar Ergin, katılımcıların keyifli anlar yaşadığını ve doğa ile fotoğraf tutkunlarının bu organizasyonda birleştiğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER