© Baykuş Haber

Freni patlayan taş yüklü kamyon D-100 karayoluna uçtu: 2 yaralı

BOLU’DA FRENİ PATLAYAN TAŞ YÜKLÜ KAMYON D-100 KARAYOLUNA UÇTU. HURDAYA DÖNEN KAMYONDA BULUNAN 2 KİŞİ YARALANIRKEN ANKARA İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPANDI.

Bolu'da, freni patlayan taş yüklü kamyonun D-100 karayoluna uçtuğu korkunç bir kaza meydana geldi. Bu feci kazada kamyon hurdaya dönerken, içinde bulunan 2 kişi yaralandı ve Ankara istikameti trafiğe kapatıldı.

Kaza, D-100 karayolunun Rüzgarlar köyü mevkiinde gerçekleşti. Bilgilere göre, Rüzgarlar mevkisindeki taş ocağından D-100 karayoluna doğru ilerleyen Rıdvan Ü. yönetimindeki 14 BS 059 plakalı taş yüklü kamyonun freni aniden patladı. Freninin patlamasıyla kamyon kontrolden çıkarak toprak yoldan D-100 karayolu Ankara istikametine doğru sürüklendi. Kamyondaki sürücü Rıdvan Ü. ve adı belirlenemeyen bir yolcu kazada yaralandı.

Kaza sonucu yolun Ankara yönü araç trafiğine tamamen kapatıldı. Olayın hemen ardından, polis, jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve AFAD olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü ve yolcu, hızla hastaneye kaldırıldı. Kazanın neden olduğu trafik kapanışı sırasında ekipler, yolun yeniden açılması için çalışmalarına devam ediyorlar. Trafik ekipleri de sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendiriyor.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER