© Baykuş Haber

FÜ, NAFSA 2023e katıldı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ (FÜ) WASHİNGTON’DA DÜZENLENEN VE DÜNYANIN EN BÜYÜK EĞİTİM ZİRVESİ KONUMUNDA OLAN 2023 NAFSA ULUSLARARASI EĞİTİM KONFERANSI VE FUARI’NA KATILDI

Fırat Üniversitesi (FÜ), dünyanın en büyük uluslararası eğitim etkinliklerinden biri olan 2023 NAFSA Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı'na katıldı. Türkiye'den 16 üniversite, NAFSA Yıllık Konferansı ve Fuarı'nda yer aldı. Bu yıl "Kapsayıcı Bir Geleceğe İlham Verme" temasıyla düzenlenen etkinlik, Washington, ABD'de gerçekleşti. FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Karabatak, programa katıldılar.

Fırat Üniversitesi, fuarda Türkiye'de sunulan inovatif, kapsayıcı ve çeşitliliği teşvik eden yükseköğrenim hizmetlerini uluslararası katılımcılara tanıtma ve uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı buldu.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, program hakkında şunları söyledi: "Türkiye'den 16 üniversitenin katıldığı 2023 NAFSA Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı'nda Üniversitemizin ve şehrimizin tanıtımını gerçekleştirdik. İkili görüşmeler yaparak öğrenci adaylarını Türkiye'ye ve Elazığ'a davet ettik. Üniversitemizin uluslararası arenada elde ettiği başarıları anlatma fırsatı bulduk. FÜ, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da tanınmış ve saygı görmüş üniversiteler arasında yer almak için ilerlemeye devam ediyor."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER