© Baykuş Haber

GAİB Dış Ticaret İstihbarat eğitimlerini tamamladı

GAİB DIŞ TİCARET İSTİHBARAT EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), ihracatçılara yönelik eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Gaziantep ve Diyarbakır'da düzenlenen yüz yüze Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi, bölgedeki ihracatçılardan büyük ilgi gördü. GAİB, bu eğitimlerin Eylül ayında diğer irtibat bürolarının bulunduğu illerde de devam edeceğini açıkladı.

GAİB, uzun süredir online eğitimler düzenlemenin yanı sıra ihracatçıların talepleri doğrultusunda yüz yüze eğitimleri de gerçekleştiriyor. Düzenlenen Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi'nin Gaziantep ve Diyarbakır ayağında bölgenin önde gelen ihracat temsilcileri yer aldı. Eğitmen Cevat Sertaç Sal, katılımcılara hedef pazar analizi, hedef pazar seçimleri, ve ihracat stratejilerinin geliştirilmesi konularında bilgi verdi.

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, ihracatçılara yönelik düzenlenen eğitimlerle ilgili olarak, "Her ay faydalı içerikler bulmak ve en etkili şekilde sunmak için özenle çalışıyoruz. İhracatçılarımız için dış ticaret alanındaki yenilikleri takip edebilmeleri amacıyla uzman eğitmenlerle katkı sunmaya devam ediyoruz. Bölgemiz ihracatçılarının başarılarına başarı katmak ve yenilikleri yakalamaları için GAİB olarak her zaman yanlarında olduğumuzu paylaşmak isterim." dedi.

Katılımcılar ise GAİB tarafından verilen eğitimlerin iş hayatlarında çok faydalı olduğunu belirtti ve bu eğitimlerin devam etmesini talep etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER