© Baykuş Haber

Galatasaray ile Samsunspor 61. randevuda

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG'DE YARINKİ MAÇLA BİRLİKTE SAMSUNSPOR'LA LİGDE 61. KEZ RAKİP OLACAK. GERİDE KALAN MÜCADELELERDE SARI-KIRMIZILILARIN 39-7 GALİBİYET ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yarınki karşılaşma ile Samsunspor'a karşı 61. kez mücadele edecek. Şimdiye kadar oynanan maçlarda sarı-kırmızılılar, 39 galibiyet elde ederek öne geçti.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta Samsunspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, bir maçı eksik olmasına rağmen 2 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 7 puanla averajla 3. sırada yer alıyor. Diğer yandan Samsunspor, bir maçı eksik ve 1 puanla 18. sırada bulunuyor.

İki ekip bugüne kadar Süper Lig'de 60 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 39 kez sahadan galip ayrılırken, Samsunspor ise 7 kez galibiyet elde etti. 14 mücadele ise berabere tamamlandı.

Galatasaray'ın son yenilgisini 2005 yılında aldığı belirtiliyor. Bu tarihten sonra oynanan 4 maçın tamamını sarı-kırmızılılar kazandı.

Sarı-kırmızılılar bu sezon 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 3'ü de Süper Lig olmak üzere toplam 9 maç oynadı. Bu karşılaşmalarda mağlup olmadılar ve 7 galibiyet ile 2 beraberlik aldılar.

Galatasaray, Süper Lig'de son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a karşı aldıktan sonra oynadığı 9 maçın 8'ini kazandı ve 1'inde berabere kaldı.

Ayrıca, Galatasaray'ın savunma hattının bu sezonki performansı da övgüye değer. Takım, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 3 karşılaşmada da kalesine gol gelmesine izin vermedi ve bu alanda ligdeki tek takım olarak öne çıkıyor.

Galatasaray'da, Samsunspor maçı öncesinde eksik futbolcu bulunmuyor. Wilfried Zaha'nın durumu ise son antrenmandan sonra belli olacak. Ayrıca, yeni transferler Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele, Samsunspor karşılaşmasının kadrosunda yer alacaklar.

Maçın hakemi ise Cihan Aydın olacak. Yardımcı hakemler İbrahim Çağlar Uyarcan ile Osman Gökhan Bilir, dördüncü hakem ise Murat Erdoğan olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER