© Baykuş Haber

Galler Teknik Direktörü Page: “İstediğimiz sonucu alamadık, elemelerden çıkmak için ümidimiz devam ediyor”

SAMSUN (İHA) – Galler Teknik Direktörü Robert Page, Türkiye maçından istedikleri sonucu alamamış olmalarına rağmen Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'na gitme umutlarının devam ettiğini dile getirdi. Türkiye ile Galler, Euro 2024 Elemeleri D Grubu'nun 4. maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç, Türkiye'nin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandıktan sonra Galler Teknik Direktörü Robert Page, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Page, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Türkiye'ye karşı oynamanın her zaman zorlu bir atmosferde gerçekleştiğini belirten Page, oyuncularının ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ferdi Kadıoğlu'nun sol bekten iyi çıkışlar yaptığını ve takımın defansif açıdan iyi performans sergilediğini vurguladı. Ancak kırmızı kartın maçın seyrini değiştirdiğini ve sonuçta istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti.

Page, gelecek maçlarda farklı bir ruhla mücadele etmeleri gerektiğini ve hala elemelerden çıkma umutlarının olduğunu belirtti. Teknik direktör, Almanya'ya gitmek istiyorlarsa kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını ve bu amaçla umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER