© Baykuş Haber

Gamze’nin teyzesi: Kız kardeşimin, kızını öldürdüğünü düşünüyorum

Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu’nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili, gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (52) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu’nun (53) yargılandığı davanın ikinci duruşmasında Gülümser K. tanık olarak dinlendi. Turcen Sakallıoğlu’nun ablası Gülümser K., ”Kız kardeşimin, kızını öldürdüğünü düşünüyorum. Gelinimiz Nazlı ile telefonda konuştuğumda eve sürekli bir erkeğin girip çıktığını ve kıskançlıktan kaynaklı cinayet işlendiğini söyledi” dedi.

Bodrum ilçesinde yaşanan Gamze Sakallıoğlu'nun ölümüne ilişkin dava ikinci duruşması sırasında Gülümser K. adlı tanık ifade verdi. Gülümser K., Gamze'nin annesi Turcen Sakallıoğlu'nun kızını öldürdüğünü düşündüğünü belirterek, telefonda gelini Nazlı ile konuştuğunda evlerine sürekli bir erkeğin girdiğini ve kıskançlık nedeniyle cinayet işlendiğini iddia etti. Gülümser K., ayrıca ailenin içinde çarpık ilişkiler olduğunu ve Turcen Sakallıoğlu'nun para konusuna büyük önem verdiğini ifade etti.

Davada daha önce gizli bir tanığın itirafı nedeniyle yeniden gözaltına alınan Turcen ve Mehmet Halil Sakallıoğlu çifti hakkında 'nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. İddianameye göre Gamze'nin ölüm nedeni boyun kemiğinin kırılması olarak belirtiliyor. Ayrıca olayın üzerini örtme bilgisi de mahkeme dosyasına gizli tanık ifadesi olarak girmiş durumda.

Davanın ilerleyen aşamaları ve sonucu merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER