© Baykuş Haber

Gaziantep FK, yeni sezon çalışmalarının ilk etabını tesislerinde tamamladı

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ, YENİ SEZON HAZIRLIKLARININ İLK ETABINI TESİSLERİNDE YAPTIĞI SON ANTRENMANLA TAMAMLADI.

Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonu hazırlıklarının ilk aşamasını kendi tesislerinde tamamladı. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, takımın son durumu, transfer çalışmaları ve Bolu kampı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdal Güneş, yeni sezon hazırlıklarına bir hafta önce kendi tesislerinde başladıklarını ve bu aşamayı başarıyla tamamladıklarını belirtti. Sezonun fiziksel antrenmanlarla başladığını ve Bolu kampında daha fazla taktiksel çalışmalar ve hazırlık maçlarına ağırlık vereceklerini ifade etti. Güneş, Bolu kampının takım için verimli geçeceğine inandığını dile getirdi.

Önceki sezon deprem nedeniyle lige ara vermek zorunda kaldıklarını ve bazı oyuncuları kiralık olarak gönderdiklerini hatırlatan Erdal Güneş, sözleşmesi devam eden oyuncuların yeni sezon çalışmalarına geri döndüğünü ve futbolcuların takımda mutlu ve konsantre olduğunu söyledi. Ayrıca yeni oyuncuların da katılacağını ve transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Transfer tahtasının yakın bir zamanda açılacağını ve mevcut eksik mevkilere transfer yapacaklarını belirten Güneş, özellikle santrfor, sol bek ve sağ bek pozisyonlarına takviye yapacaklarını ifade etti. Kulüp ekonomisini göz önünde bulundurarak transferlerin yapılacağını belirten Güneş, hedeflerine uygun oyuncuları kadroya katmayı planladıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER