© Baykuş Haber

Gaziantep FK yeni sezonun startını verdi

Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig 2023-2024 sezonu çalışmalarına tesislerde yaptığı ilk antrenmanla start verdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, sezonda takıma yeni transferler yapılarak lige iyi bir takımla çıkacaklarını söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 Spor Toto Süper Lig sezonu için çalışmalara başladı. Antrenman saatlerine doğru gerçekleştirilen idman, sporcuların ısınma koşuları ve ardından açma-germe hareketleriyle başladı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, takımın deprem nedeniyle zorlu bir dönemden geçtiğini ve bazı futbolcularını başka takımlara satmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak istediklerini belirtti.

Memik Yılmaz, "Deprem sonrası ligden çekildikten sonra toparlanma süreci yaşadık. Yaklaşık 15 futbolcumuzu kiraladık ve 5 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Özellikle Figueiredo'yu Başakşehir'e satmak zorunda kaldık. Yeni sezonun ilk antrenmanını bugün yapıyoruz ve hata yapmak istemiyoruz. Transfer tahtamızı yavaşça açmaya çalışıyoruz. Hocamız ve sportif direktörümüzle yeni transferler üzerine görüşüyoruz. Eksik bölgelerimize üç beş futbolcu transfer ederek yeni sezonda güçlü bir takım kurmayı planlıyoruz." dedi.

Yeni yönetimle uyum içinde çalışacaklarını vurgulayan Yılmaz, kulübe bağışta bulunarak destek olduklarını da belirtti. Ayrıca, hocaya olan güvenlerini ifade ederek Erdal Keser'in tecrübesinin takımı başarıya taşıyacağına inandıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER