© Baykuş Haber

Gaziantep Kolej Vakfında mezuniyet balosu

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU’NDAN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DÜZENLENEN MUHTEŞEM BALODA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI. MEZUNİYET BALOSUNA KATILAN GKV ÖZEL OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ İSMET TİRYAKİ MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİ KUTLAYARAK BAŞARILAR DİLEDİ. ÖĞRENCİLERİN LİSE YAŞAMLARINI GKV ÖZEL LİSELERİNDE DEVAM ETTİRECEĞİ DE AÇIKLANDI.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen muhteşem mezuniyet balosu duygusal anlara sahne oldu. Mezuniyet balosuna katılan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Ayrıca, öğrencilerin lise eğitimlerine GKV Özel Liseleri'nde devam edecekleri duyuruldu.

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren öğrenciler, mezuniyetlerini kutlamak üzere düzenlenen baloya katıldılar. Bu özel geceye, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Gecede, öğrenciler tarafından sunulan programda GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve okul idarecileri ile rehber öğretmenlere teşekkür çiçekleri verildi. Öğrenciler, mezuniyet pastalarını keserek konuklara ikram etti. Öğrencilerin sahnelediği dans gösterileri büyük ilgi gördü ve mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrencilerin mutluluğuna aileleri de ortak oldu.

Gecenin sonunda, GKV Özel Ortaokulu'ndan mezun olan öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılında GKV Özel Liseleri'nde eğitimlerine devam edeceği açıklandı. Öğrenci velileri, çocuklarının nitelikli bir eğitim almasına büyük katkı sağlayan GKV ailesine teşekkür ederek gecenin sona ermesine tanıklık ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER