© Baykuş Haber

Gaziantep yaz tatiline hazır

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ TATİLİ İLE BERABER ÇOCUKLAR İÇİN BAŞLAYACAK ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaz tatili boyunca çocuklar için ücretsiz yaz kursları düzenlemeye hazırlanıyor. Kültür, sanat, ve bilim gibi pek çok farklı alanda eğitim içeren bu kurslar, çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedefliyor. Etkinlikler Gaziantep Çocuk Sanat Merkezi, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Hamam Müzesi, Güvenevler Çocuk Kütüphanesi, Merkez Çocuk Kütüphanesi, Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi, Gaziantep Sanat Merkezi, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi, Deneyap Teknoloji Atölyeleri gibi farklı mekanlarda gerçekleştirilecek.

Katılmak isteyen öğrenciler, belirli tarihlerde ve yaş gruplarında düzenlenen kurslara başvurularını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi web sitesi üzerinden yapabilecekler. Ayrıca, dijital kütüphane atölyeleri de yetişkinlere yönelik olarak hizmet verecek. Bu atölyelerde yapay zeka, metaverse, NFT tasarımı gibi konularda eğitimler verilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaz okullarının çocukların gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu vurgulayarak, yaz okullarının içeriğini güçlendirdiklerini ve çocukların yaz döneminde hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirebileceği bir ortam hazırladıklarını ifade etti. Yaz okullarının, çocukların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimine katkı sağlayacağını belirten Başkan Şahin, tüm çocukları yaz okullarına katılmaya davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER