© Baykuş Haber

Gaziantepte 4 gazete birleşti, Gazete27yi kurdu

GAZİANTEP’TE BASIN İLAN KURUMU’NA BAĞLI 4 GAZETE BİRLEŞEREK, YENİ BİR GAZETE KURDU. GAZETE27 BUGÜN İLK SAYISI İLE OKUYUCULARINA MERHABA DERKEN, GAZİANTEP HABERLERİ, SON DAKİKALARI VE EN SICAK GELİŞMELERİ OKUYUCULARA AKTARILDI.

Gaziantep'te Basın İlan Kurumu'na bağlı 4 gazetenin bir araya gelerek oluşturduğu Gazete27, okuyucularına heyecanla "merhaba" dedi. Gaziantep27, Gaziantep Doğuş, Gaziantep Pusula ve Gaziantep Ekspres Gazetelerinin birleşmesiyle doğan bir güzergahta ilk adımlarını attı. Gazete27, Gaziantep ve çevresine dair haberler, son dakika gelişmeleri ve sıcak gelişmelerle dolu sayfalarıyla okuyucularına hizmet vermeye başladı.

Gazete27'nin ilk sayısında, Gaziantep'in tanınmış gazetecilerinden Ökkeş Özekşi, gazetenin ortaya koyduğu hedefleri, ilkeleri ve kuruluş amacını ele aldı. Özekşi, Gazete27'nin Gaziantep haberlerine yeni bir perspektif getireceğine olan inancını ifade etti.

Gazete27'nin yayın ilkeleri ise şu şekilde özetlendi:

- Gaziantep haberlerini halk için habercilik yaparak sunmak ve kenti yönetenler ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi görmek.
- Gaziantep'in son dakika haberlerini okuyuculara anında ulaştırmak.
- Kentteki olaylara tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmak, iyi ve doğru hizmetleri övmek ve yanlışları eleştirmek.
- Gaziantep asayiş haberlerinde basın etik kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalarak kişilerin hak ve özgürlüklerini korumak.
- Gaziantep spor haberlerinde, spor tutkunlarını anlık gelişmelerle bilgilendirmek, Gaziantep'in temsilcilerini birçok farklı branşta desteklemek.
- Güçlü bir ekiple özel haberler, röportajlar ve araştırma haberleri yaparak Gaziantep halkına çeşitli içerik sunmak.
- Gazete27, haberlerini aynı zamanda kendi web sitesi olan www.gaziantepdogus.com aracılığıyla vatandaşlara anlık olarak ulaştıracak. Ayrıca, sosyal medya platformları üzerinden de okuyuculara erişim sağlayacak.

Gaziantep'te medya alanındaki bu birleşme, Gazete27'nin güçlü bir şekilde Gaziantep halkına hizmet etme amacını yansıtıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER