© Baykuş Haber

Gaziantepte kurban bayramı tedbirleri aralıksız devam ediyor

GAZİANTEP’TE KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim yerlerinde karasinek ve diğer haşereleri önlemek için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklığının etkisiyle oluşabilecek kara sinek popülasyonunu engellemeyi amaçlıyor.

7 kurban satış noktası ve 31 kurban kesim yeri belirleyen belediye, 146 uzman ilaçlama personeli ve 57 araç ile bu alanlarda ilaçlama faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca vatandaşlar, talep ve şikayetlerini belirli telefon hatları üzerinden iletebilecekler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. M. Abdullah Aksoy, ilaçlama çalışmalarını inceleyerek vatandaşların sağlıklı bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı. Ayrıca, kaçak kesim yerlerinin ihbar edilmesinin önemine dikkat çekti.

Karasineklerin yayılmasını engellemek ve vatandaşların bayramı rahat ve sağlıklı bir şekilde kutlamalarını sağlamak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu tür çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların da çöplerini uygun şekilde atarak bu sürece katkı sağlamaları isteniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER