© Baykuş Haber

Gaziosmanpaşa Belediyesi depremzede çocuklara bisiklet hediye etti

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ KARACASU GEÇİCİ BARINMA MERKEZİ’NDE YAŞAYAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYE ETTİ. ÇOCUKLARA BİSİKLETLERİNİ TESLİM EDEN GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI HASAN TAHSİN USTA, “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE DEVLET, MİLLET OLARAK DEPREM BÖLGESİNDEKİ YARALARI SARMAYA GAYRET EDİYORUZ” DİYE KONUŞTU.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Karacasu Geçici Barınma Merkezi'nde bulunan depremzedelerin çocuklarına bisiklet hediye etti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet ve millet olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin başladığı günden itibaren bölgeye yardım faaliyetlerinde bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu çerçevede Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karacasu Geçici Barınma Merkezi'nde bulunan depremzedelerin çocuklarına bisiklet hediye etti. Bisiklet dağıtımına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı.

Çocuklar, bisikletlerine kavuştuklarında büyük bir sevinç yaşadılar. Aileler ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Hasan Tahsin Usta, yaptığı açıklamada, "6 Şubat depremlerinin ardından sık sık Kahramanmaraş'ı ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün de çocuklarımıza bisiklet dağıtımı için buradayız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Çok zor bir süreç ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet, millet olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz. İlk günden itibaren tüm Türkiye olarak çok büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugün dağıtımını gerçekleştirdiğimiz bisikletlerimiz yavrularımıza hayırlı olsun" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin ise çocukların sevincinin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER