© Baykuş Haber

Gaziosmanpaşa Belediyesi zabıta personelinden kan bağışına tam destek

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ 14 HAZİRAN DÜNYA GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞÇILARI GÜNÜ DOLAYISIYLA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışında bulundu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da bu etkinliğe destek vererek vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi işbirliğiyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kızılay'a destek olmak amacıyla katıldı. Kan stoklarının son zamanlarda azaldığına dikkat çeken zabıta ekipleri, vatandaşları kan bağışına teşvik etti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da kan bağışı noktasını ziyaret ederek çalışmalara destek verdi.

Başkan Usta, Kızılay'ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, kanın herkes için her zaman bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Deprem bölgelerinde kanın ne kadar önemli olduğunu ve Kızılay'ın bu konuda ne kadar önemli bir rol oynadığını gördüklerini ifade eden Usta, her fırsatta Kızılay'ın çalışmalarını desteklemeye ve vatandaşları kan bağışı yapmaya teşvik etmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Kan bağışı kampanyası Gaziosmanpaşa'da 16-17-18 Haziran tarihlerinde devam edecek. Başkan Usta, tüm hemşerileri ve hayırsever vatandaşları bu güzel kampanyaya katılmaya davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER