© Baykuş Haber

Gaziosmanpaşada asker eğlencesinde direğe çıkıp silahla ateş açan maganda yakalandı

OLAYDA KULLANILAN KURUSIKI TABANCA

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen olayda, bir asker uğurlama eğlencesinin ardından demir korkuluklara çıkan ve havaya ateş açan şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Olay, 4 Haziran Pazar günü Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir kişi, asker uğurlama eğlencesine katıldıktan sonra demir korkuluklara çıkarak müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Kısa bir süre sonra şüpheli, yanındaki tabancayı çıkararak havaya ateş etmeye başladı. Bu sırada bir kadına da silah doğrulttuğu görüldü, kadın ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Tüm bu olaylar, çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi ve daha sonra sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerin sosyal medyada dolaşması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Şüphelinin kimliği tespit edildi ve M.G. (17) isimli şüpheli, kullanmış olduğu kurusıkı tabancayla 6 Haziran'da yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli hakkında "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem başlatıldığı öğrenildi. Güvenlik güçleri, olayın detaylarını incelemeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER