© Baykuş Haber

Gaziosmanpaşada bayram hazırlıkları

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAM'I HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA CAMİLER GÜL SUYUYLA YIKADI. ENGELLİ İLE YAŞLILARIN EVLERİ DE BAYRAM HAZIRLIKLARI ÇERÇEVESİNDE TEMİZLENDİ.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları sırasında camileri gül suyuyla temizleyerek ibadethaneleri bayrama hazırladı. Ayrıca, engelli ve yaşlı vatandaşların evleri de bayram temizliği çerçevesinde özenle temizlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı için yoğun bir hazırlık sürecine girişti. Yerel Hizmetler Müdürlüğü, düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik işlemlerine ek olarak, bayram nedeniyle ilçedeki 90 ibadethanenin ayrıntılı temizliğini üstlendi. Camiler, mescidler ve cemevleri özenle gül suyuyla yıkandı. Bununla birlikte, engelli, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların evleri, belediye ekipleri tarafından ayrıntılı bir şekilde temizlendi.

Hastalıkları nedeniyle ev işlerini yapamayan vatandaşlardan biri olan Nermin Aksoy, belediyenin yardımıyla temizliklerinin yapıldığını ifade ederek duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Kurban Bayramı için temizliğime geldi. Allah razı olsun. Kolum sağ kolumdan ameliyat oldum. Fizik tedavi oldum. Olmadı. Şimdi MR çekilecek, yırtılma varmış. Ayaklarımda da platin var. Yapamıyorum. Allah belediyemizden razı olsun. Çok teşekkür ederiz kendilerine."

Belediye görevlisi Veysel Erdoğan ise şunları söyledi: "Belediyesi olarak yerel hizmetler müdürlüğümüzce 90 cami, cemevi, mescidin her hafta temizliğimizi yapıyoruz. Kurban Bayramı'nın gelmesi vesilesiyle detaylı bir temizlik yapıyoruz. Gül suyuyla camilerimizi yıkıyoruz. Her hafta bu işlemi yapıyoruz Kurban Bayramı olması dolayısıyla da detaylı temizliğimizi yapıyoruz şu an."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER