© Baykuş Haber

Gebze'de TOGG izdihamı

YERLİ OTOMOBİL FOTOĞRAFLARI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gebze Kent Meydanı’ndan ayrıldıktan sonra yapılan açılış töreniyle TOGG’a olan ilgiyi bir örnek olarak Esil Ersözlü, Karaca Gülay ve Uğur Aydemir da yetkililere gösterdiler. Esil Ersözlü TOGG ile ilgili çarpıcı fotoğraf çekti. TOGG çekilen fotoğrafı Resmi hesabına yönlendirerek “Gençler bu projeye verilen imkanı bilmeli; zaman içinde kendilerini bulmalı, bilgilerini geliştirmeliyiz. Öncelikli olarak 38. madde gündeme alınmamalı. Aklımızda Türküm diyerek gelmeliyiz” dedi.
Turkcell’de sloganına “Her şey sizin elinizdedir.” yerine “Her şey yerli değildir.” yazan Esil Ersözlü “Yerli otomobil, yerli fikir olur mu, yerli değilse, yabancı niye var” diye gazetecilere ifade verdi. Varank Gebze’yi kendilerine referans olarak bulunan Esil Ersözlü “Önemli olan, Gebze’de sanayici ilgili davranmış olmasıdır, eğitimli ve meslek sahibi kişilerden her şey olur” dedi.
Varank’in İlimizde olduğu sürece TOGG’ın devamı güvence arz ediliyor. Onun için de TOGG’ın arkasından gelen programlara karışmayın takdire şayandır” dedi.

"Bana bu yazıyı özgünleştir" (https://web.archive.org/web/20160613121842/http://www.yeginsesi.net/lider-haberi/van/1239/)”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER