© Baykuş Haber

Gedik Piliç, “Yerel Zincirler Buluşuyor” fuarının öğle yemeği sponsoru oldu, katılımcılar lezzete doydu

GEDİK PİLİÇ, İLK KEZ KATILDIĞI “YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR” FUARININ ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORU OLARAK ZİYARETÇİLERE ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA BİR LEZZET DENEYİMİ YAŞATTI.

Gedik Piliç, ilk kez katıldığı "Yerel Zincirler Buluşuyor" fuarında öğle yemeği sponsoru olarak yer aldı ve ziyaretçilere sıradışı bir lezzet deneyimi sundu. Ünlü Şef Rafet İnce'nin formülleriyle hazırlanan tavuk yemekleri, katılımcılara sunularak büyük beğeni topladı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuar boyunca Gedik Piliç standı, öğle yemeği ana sponsorluğunu üstlendi. Şef Rafet İnce tarafından hazırlanan yemekler, standın önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. İnce, Gedik Piliç'in fuara katılışının, birinci sınıf bir deneyim sunma odaklı olduğunu ve büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Gedik Piliç Pazarlama Bölümü Sorumlusu Eren Kızıloğlu, firma olarak "Yerel Zincirler Buluşuyor" fuarına ilk kez katıldıklarını ve Şef Rafet İnce'nin katkılarıyla öğle yemeği sponsoru olduklarını ifade etti. Ayrıca, iş ortaklarına ve tüketicilere inovatif ürünlerini tattırmaktan mutlu olacaklarını vurguladı.

Ünlü Şef Rafet İnce, hazırladıkları özel tavuk yemeklerinin tadına bakanların memnuniyetini dile getirirken, fuarın Gedik Piliç için büyük bir ilgi odağı olduğunu ve katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Ayrıca, fuarda sundukları geniş yemek seçenekleriyle dikkat çektiklerini ve yoğun bir ilgi gördüklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER