© Baykuş Haber

Gediz Halk Eğitim Merkezinden depremzedeler yararına Türk Halk Müziği konseri

GEDİZ HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN DEPREMZEDELER YARARINA TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

Gediz ilçesinde, depremzedeler yararına düzenlenen Türk Halk Müziği konseri büyük ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen bu etkinlik, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Nadir Akgün'ün şefliğinde gerçekleşti. Konser, ücretli olmasına rağmen Gedizliler tarafından büyük bir ilgi ve katılım gördü. Müzik ekibi, Nadir Akgün, Furkan Akyel, Mehmet Özdemir ve Fatih Öztürk'ten oluşuyordu ve Türk Halk Müziği'nin en sevilen eserlerini seslendirdiler.

Konser sonrasında bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Kaya, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrasında hemen harekete geçildiğini belirtti. Gediz Halk Eğitimi Merkezi olarak depremzedelerin giyim ihtiyaçlarını karşılamak için koli koli kıyafet ve uyku tulumu desteği sağladıklarını ifade etti. Bu etkinlikle elde edilen gelirin tamamının depremzedelere bağışlanacağına dikkat çeken Kaya, bu organizasyona destek veren kaymakam, belediye başkanı ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

Gediz Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Hakan Alkan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve vatandaşlar katıldı. Konserde sahne alan ekip, tüm geliri depremzedelere bağışlanacak bir organizasyon gerçekleştirdiği için Kaymakam Alkan ve Başkan Vekili Tüysüz tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER