© Baykuş Haber

Gedizde Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisi açıldı

GEDİZ’DE HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi, yıl sonu sergisini açarak bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Sergi açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından hafız kursiyerlerin Kur'an-ı Kerim tilaveti dinlendi ve tören, piyano, gitar ve müzik gösterileri ile devam etti. Kursiyerlerin sergilediği halk oyunları gösterisi ise büyük ilgi gördü.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Kaya, halk eğitim kurslarının bilgi ve becerilerin öğrenildiği, üretime katkı sunan, istihdam sağlayan ve mesleki gelişime katkıda bulunan önemli kurslar olduğunu vurguladı. Bu yıl merkezlerinde 400 kurs açtıklarını ve 10 bin kursiyere eğitim verdiklerini belirten Kaya, bu başarıda desteklerini esirgemeyen Kaymakam Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Kaymakam Hakan Alkan da Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan sergideki eserleri beğeniyle incelediklerini belirterek, kursiyerlerin emeklerine ve özverilerine teşekkür etti. Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinliğin başarılı geçtiğini vurguladı.

Sergideki el emeği ürünleri inceleyen davetliler, kursiyerlerden bilgi aldılar ve sergiyi büyük bir ilgiyle gezdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER