© Baykuş Haber

Gedizde kamelyalara zarar veren kişi veya kişiler tepki

GEDİZ’DE KAMELYALARA ZARAR VEREN KİŞİ VEYA KİŞİLER TEPKİLERİN ODAĞINDA

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan yaşam alanları, parklar ve kamelyalara verilen zararlar, büyük tepkilere yol açıyor. Adnan Menderes Yaşam Parkı ve diğer bölgelerdeki parklarda bulunan oturma bankları, kamelyalar ve tuvaletlere zarar verilmesi, geçtiğimiz yıllarda benzer olaylarla gündeme gelmişti.

Gediz'de son olarak Ayışığı Parkı'nda bulunan kamelyaları yakan ve zarar veren kimliği belirsiz kişiler, hem belediye ekiplerinin hem de vatandaşların öfkesini çekti. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, bu tür zararların sadece yapılan çalışmalara değil, aynı zamanda tüm Gediz halkının sosyal haklarına yapılan bir saldırı olduğunu belirtti.

Sosyal alanlar, parklar, çocuk oyun grupları ve şehir içi tuvaletlere verilen zararların, sadece insanlık suçu olmadığını, aynı zamanda kentte yaşayan her bir vatandaşın ortak malına zarar vermek anlamına geldiğini ifade eden Başkan Akçadurak, bu konuda şunları dile getirdi: "Gediz'in yaşanabilir bir yer olması için hep birlikte çalışmalıyız. Vatandaşlarımıza düşen görev yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları korumaktır. Birbirimizin hakkına riayet edip saygı göstermeliyiz."

Başkan Akçadurak, Gediz Belediyesi olarak en büyük görevlerinin, kentte yaşayan her vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak, onların rahatlığı, huzuru ve mutluluğuna katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Tüm hizmetlerimiz, tesislerimiz ve projelerimiz vatandaşlarımızın katkılarıyla hayata geçiyor. Bu nedenle bu alanlara zarar vermek sadece bizlere değil, tüm Gediz halkına yapılan bir saygısızlık ve saldırıdır." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER