© Baykuş Haber

Gedizde son hacı kafilesi dualarla uğurlandı

GEDİZ’DE SON HACI KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla hac ibadetini yerine getirecek olan 70 hacı adayı, dualarla yolcu edildi. Ulu Cami'de gerçekleştirilen uğurlama törenine Belediye Başkan Vekili Mehmet Demirtaş, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, hacı adayları, aileleri ve birçok vatandaş katıldı.

Hacca gitmek için dualarla yola çıkacak olan vatandaşların Allah'ın konukları olduğunu vurgulayan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, "Bu sene Allah'ın kendilerine nasip ettiği büyük bir nimet olan hacca gitme şansına sahip olan kardeşlerimiz, bizler adına dua edecek olan kullardır. Hac ibadeti hem imkan hem de nasip işidir. Hacca gitmek büyük bir şanstır ve bu şansı yakalayan kardeşlerimize ne mutlu. Rabbim, sağ salim gidip dönmeyi sizlere nasip etsin" dedi.

Müftü Turan'ın konuşmasının ardından dua edildi ve hacı adayları, aileleri ve yakınları ile vedalaşarak kutsal topraklara doğru yola çıktılar. Bu özel ve anlamlı ibadet için dualarla uğurlandılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER